Про компанію

Про компанію «Інститут Розель»

Компанія «Інститут Розель» – це франко-канадська компанія, що спеціалізується на розробці і виробництві нових пробіотиків.
Компанія «Інститут Розель» є провідним експертом в галузі наукової мікробіології.
Засновником компанії «Інститут Розель» є доктор Хосе Марія Розель (Jose Maria Rosell) – іспанський вчений, кандидат мікробіологічних наук, заснував «Інститут Розель» в 1934 році.

 Dr Jose-Maria Rosello доктор Хосе-Марія Розель

Компанія «Інститут Розель» в 40-х роках ХХ століття стала однією з перших, що представила споживачам Канади йогурт, і набула широкої популярності, завдяки багаторічному досвіду впровадження інновацій.

Серед досягнень “Інституту Розель” – селекція штамів пробіотичних мікроорганізмів та дослідження їх безпеки.  2

Вченими велика увага приділяється розшифровці генома мікроорганізмів та створенню генетичних паспортів, а також вивченню їх резистентності до антибіотиків і токсикологічними випробуванням in vivo.

Крім того, компанія фокусується на дослідженнях здатності мікроорганізмів у складі її продукції виживати в процесі доставки до місця дії (зокрема, травний тракт) і діяти безпосередньо там.

Сьогодні дослідна робота «Інституту Розель» у складі «Lallemand» зосереджена на подальшому вивченні властивостей пробіотичних штамів бактерій і можливостей їх застосування. Так, у науково-дослідницькому підрозділі компанії в Монреалі (Канада) ведеться активна робота зі створення та опису властивостей пробіотичних препаратів.  3

Науково-дослідна лабораторія, розташована в Тулузі (Франція), займається оптимізацією виробничих процесів, а також розробкою і впровадженням нових пробіотичних комплексів.

Таким чином, завдяки всебічній вивченості штамів мікроорганізмів у складі продукції компанії «Інститут Розель» і активному впровадженню інноваційних технологій, препарати від цього виробника не тільки ефективні, але також і високобезпечні. 4

Знаменною подією в історії компанії став 1998 рік, коли «Інститут Розель» увійшов до складу корпорації «Lallemand», діяльність якої спочатку пов’язана з виробництвом дріжджів і бактерій.

Зараз «Lallemand» – один зі світових лідерів у цій галузі. Об’єднання двох компаній
значно підвищило потенціал «Інституту Розель», надавши можливості для удосконалення та розвитку.

Сьогодні продукція компанії «Інституту Розель» відома в більш ніж 70-ти країнах світу.

5

З турботою про здоров’я, ця компанія створює продукцію ось вже більше 80 років!

Протягом усього цього періоду часу вся діяльність компанії «Інститут Розель» була присвячена створенню високоякісних пробіотиків і синбіотиків, які допомагають науковим організаціям різних країн світу.